Op vrijdag 8 juni  om 16:00 uur biedt de Sociale Winkel het maandelijkse programmaonderdeel ‘Aan tafel met’, met voormalig burgemeester Jan Hoekema. Prominente Langedijkers een uur aan het woord over welke rol en waarom zij deze vervullen in de gemeenschap. Gast aan tafel is Marieke Neesen van St. Lief Langedijk.  

De Sociale Winkel etaleert programma’s met maatschappelijke betekenis. Met dit programma brengen we geïnteresseerden in contact met trekkers in de gemeenschap en geven we inzicht in hun waarde voor de maatschappij. Tot slot is er de mogelijkheid om vragen te stellen. “Aan tafel met” bied antwoorden op de vragen: Wat drijft deze mensen? Op welke manier zijn zij bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen?  Hoe succesvol zien zij zichzelf?

Marieke Neesen van de Stichting Lief Langedijk stimuleert vele mensen en organisaties op cultureel gebied in Langedijk en omgeving Op 8 juni om 16.00 uur zit zij aan tafel. Wees welkom in de Sociale Winkel, winkelcentrum Broekerveiling. Compleet FM: kabel 89.0, Ether 107.2, Digitaal Ziggo: 923. De opname is later terug te luisteren. De film die gemaakt wordt kunt u terug zien op http;//shuttle.video  Een plaats reserveren of een vraag stellen? Laat het weten via info@socialewinkel.nl.

De Sociale Winkel biedt plaats aan een dertigtal personen die het gesprek live kunnen volgen. Aanmelden kan via aantafelmet@socialewinkel.nl of kom op tijd langs.