Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Bloemschikken voor senioren in de Sociale Winkelbloemschikken

Magentazorg

 

 

Broek op Langedijk – Op donderdagmiddag 18 augustus kunnen senioren tussen 13.00 uur en 17.00 uur komen bloemschikken in de Sociale Winkel van winkelcentrum De Broekerveiling. Dit wordt georganiseerd door Magentazorg. Kosten hiervoor zijn € 3,-. Hiervoor heeft u een gezellige middag, een kopje koffie met wat lekkers erbij en uw eigen bloemstuk. Voor alle materiaal wordt gezorgd.
Het bloemschikken in de Sociale Winkel is bedoeld voor 70-plussers die zin hebben om een uurtje creatief bezig te zijn. Er kan tussen 13.00 en 17.00 uur doorlopend worden gestart. Net welk tijdstip u uitkomt. Marian Rijkes, activiteitenbegeleider in woonzorglocatie Buiten Zorg, verzorgt deze middag. Als u zich van tevoren aanmeldt is er gegarandeerd plaats voor u. Bel of mail Marian Rijkes in Buiten Zorg om een plaats te reserveren via 0226-312 653 of M.rijkes@magentazorg.nl.

Activiteiten en dagbesteding in Buiten Zorg
Voor een keertje verplaatst Marian Rijkes het bloemschikken van Buiten Zorg naar de Sociale Winkel. Marian: ‘Zo kunnen mensen zien welke leuke activiteiten wij in Buiten Zorg doen. Alle ouderen die mee willen doen kunnen tegen een kleine vergoeding deelnemen aan onze activiteiten. We hebben een gevarieerd programma dat regelmatig wisselt zoals koersballen, klaverjassen, kaarten maken, schilderen en een computersoos.’ Ook mensen die niet in Buiten Zorg wonen kunnen hieraan meedoen. Hiervoor kunt u met Marian contact opnemen.
Daarnaast bieden we ook dagbesteding in Buiten Zorg. dit is gericht op het bevorderen van de zelfredzaamheid en het behouden of verbeteren van vaardigheden. Denk aan geheugentraining, biljarten, muziek luisteren of een bewegingsactiviteit als fitness of gym. Voor de dagbesteding is een indicatie nodig. U kunt zich wenden tot het Wmo-loket van uw gemeente of het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg).
Sociale Winkel
Magenta participeert in de Sociale Winkel. Een winkel in het hart van het winkelcentrum waar maatschappelijk betrokken organisaties activiteiten in kunnen ontwikkelen. In ieder geval 1 keer per maand zijn wij hier te vinden. Kijk voor meer informatie over de winkel en alle activiteiten van deelnemers op www.socialewinkel.nl .

Leave A Comment