Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Mix zone is een plek waar informatie, ontmoeting en activiteiten plaatsvinden voor en door jong en oud. Vindt u het als oudere leuk om een keer te gaan wandelen of een boodschap te doen met een jongere, kom dan op dinsdagmiddag naar de Sociale winkel! Wat kun je allemaal met een mobiele telefoon doen? De jongeren weten daar alles van en kunnen de ouderen erbij helpen.

Voor de jongeren biedt dit leerzame ervaringen. Je komt niet alleen in contact met een andere wereld, maar ontdekt ook dat je daarin een positieve rol kunt vervullen en meer kunt betekenen voor een ander dan je denkt. Twee generaties die met elkaar in gesprek gaan, van elkaar leren en waarbij vooroordelen worden weggenomen. Lijkt het je leuk om in contact te staan met een generatie die compleet verschilt dan die van jouw, kom dan langs bij de Sociale winkel!

Er is elke maand een programma. De eerste en derde week van de maand is erΒ  wandelen/boodschappen doen, tweede week kan men terecht voor allerlei vragen over gebruik telefoon, zoals whatsapp, instagram etc en de vierde week wordt er een workshop georganiseerd, op 25 oktober is dat gezonde snacks maken.

Voor allerlei vragen met betrekkingen tot wonen, zorg en welzijn of voor vragen die te maken hebben met mantelzorg, vrijwilligerswerk, maaltijden aan huis, vervoer en activiteiten kan men ook op dinsdagmiddag terecht.

Komt u ook, iedereen van jong tot oud is van harte welkom!

Mix zone start vanaf dinsdag 4 oktober en is er elke week van 14.00-17.00 uur in de Sociale winkel in winkelcentrum de Broekerveiling in Broek op Langedijk

Leave A Comment