Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Knutselen en opvoedspreekuurMagentazorg

Knutselen en opvoedspreekuur in de Sociale Winkel op 16 juni
Georganiseerd door ambulant begeleiders Actiezorg
Broek op Langedijk – Op donderdagmiddag 16 juni kunnen kinderen om 15.30 uur komen knutselen in de Sociale Winkel van de Broeker Veilig. Sandra Tol, ambulant begeleider bij Actiezorg, is dan ook aanwezig om ouders te helpen met hun opvoedvragen gericht op autisme, adhd, licht verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek.

Om 15.30 uur kunnen kinderen lekker komen knutselen in de Sociale Winkel. Onder deskundige begeleiding van Actie Zorg wordt geknutseld. Leuk voor alle kinderen, en in het bijzonder voor kinderen die snel overprikkeld raken.

Opvoedspreekuur Tegelijkertijd is in een ander gedeelte van de winkel het opvoedspreekuur. Ouders van kinderen met een vorm van autisme, adhd, een lichtverstandelijke beperking of psychiatrische problemen hebben veelal vragen over de opvoeding van hun kind. Sandra Tol is van 15.30 uur tot 17.00 uur aanwezig om met u deze vragen te bespreken op een laagdrempelige wijze. Zij heeft als ambulant begeleider van Actiezorg veel ervaring met kinderen en jongeren die begeleiding nodig hebben. Zij kan u gratis opvoedingstips en ideeën geven. Sociale

Sociale Winkel
Actiezorg participeert in de Sociale Winkel. Een winkel in het hart van het winkelcentrum waar maatschappelijk betrokken organisaties activiteiten in kunnen ontwikkelen. In ieder geval 1 keer per maand zijn wij hier te vinden. Kijk voor meer informatie over de winkel en alle activiteiten van deelnemers op www.socialewinkel.nl .
E I

mind-jar-header

Geef een reactie

Go to Top