Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

eveannieuwEvean zit voor het beantwoorden van uw vragen in de Sociale winkel !

Elke maandag, van 13.00 tot 18.00 uur, kunt u met al uw vragen bij de wijkverpleegkundige van Evean terecht. Zij is dan aanwezig in de Sociale Winkel in winkelcentrum Broek op Langedijk

  • Evean is er voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft zoals (gespecialiseerde) verpleging, waakzorg, wondverpleging en oncologieverpleging. Maar ook verzorging en ondersteuning thuis en ergotherapie. Evean werkt met moderne ondersteuningstechnieken, zoals de Medido (het hulpmiddel voor medicatie inname) en de Thuis Pluskoffer. Bij vergeetachtigheid of dementie wordt deze techniek ingezet en ervaart u en uw mantelzorger ondersteuning en verlichting van zorgen en onzekerheid.
  • Ook hebben wij een uitgebreid aanbod aan cursussen gericht op welzijn, creativiteit en bewegen. Wij werken vanuit een klein team, dit betekent dat u veelal de voor u bekende gezichten ziet.
  •  De wijkverpleegkundige van Evean is er om u alles over zorg te vertellen of om samen met u te zoeken naar een passende en prettige oplossing. Zodat u thuis verder kunt, of de juiste hulp kunt inschakelen.

 Iedereen is welkom in de Sociale Winkel. U kunt hier terecht met vragen over niet alleen zorg en welzijn, maar ook over wonen

 

evean3

evean2

 

 

Stel uw vraag aan de wijkverpleegkundige van Evean:

Geef een reactie

Go to Top