Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

MagentazorgOp donderdagmiddag 15 september houdt zorgorganisatie Magentazorg een vrije inloopmiddag in de Sociale Winkel in winkelcentrum De Broekerveiling. Iedereen kan vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur terecht voor informatie van de ergotherapeut en de fysiotherapeut. Met de ergotherapeut kunt u zelfs even rijden met een scootmobiel. De fysiotherapeut is aanwezig om uw mobiliteit te bespreken en adviezen over valpreventie te geven.

Ergotherapeut Yvonne Louter: “de aanschaf van een scootmobiel kan ingewikkeld zijn. De keuze is enorm en waar moet je dan op letten? Vervolgens moet je er ook nog op leren rijden. Hoe pak je dat aan?” Wilt u meer weten over de aanschaf of het gebruik van een scootmobiel? Kom dan naar het inloopspreekuur in de Sociale Winkel. “Persoonlijke uitleg werkt immers toch het beste, en er kan dan direct een testritje gemaakt worden.”
Valrisico verkleinen Fysiotherapeut Wijnand van den Hoek: mensen denken vaak dat training voor valpreventie voor hen nog niet nodig is. Wij kunnen ter plekke o.a. een balanstest doen om zo tot een objectief advies te komen. Soms kan men met wat eenvoudige, maar gerichte balans- en krachtoefeningen het valrisico aanzienlijk verkleinen.
Sociale Winkel
Magenta participeert in de Sociale Winkel. Een winkel in het hart van het winkelcentrum waar maatschappelijk betrokken organisaties activiteiten in kunnen ontwikkelen. In ieder geval 1 keer per maand zijn wij hier te vinden. Kijk voor meer informatie over de winkel en alle activiteiten van deelnemers op www.socialewinkel.nl .

Leave A Comment