Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Winnie heeft de registeropleiding psychosociale basiskennis op zak en scholing gedaan op het gebied van cognitieve gedragstherapie en klinische psychologie. Thans studeert ze psychologie aan de Open Universiteit in Amsterdam.

Winnie is heel geïnteresseerd in haar medemens met al zijn problemen. Iedereen loopt in zijn/haar leven tegen problemen op. Soms betreft het een innerlijk conflict en voelt iemand zich niet prettig, onrustig of angstig, en weet niet waar deze onbestemde gevoelens vandaan komen. Andere mensen kampen met relationele- of gezinsproblemen of een verslaving. Weer anderen hebben een conflict met de buren. Sommigen ontbreekt aan zelfvertrouwen of assertiviteit. Niet alle problemen kunnen opgelost worden, maar de meeste klachten kunnen wel verminderen, door anders te leren om te gaan met deze problemen en gevoelens en gedrag die daarbij horen.

Winnie’s uitgangspunt is dan ook: Je kunt de wereld niet verbeteren, maar door een andere aanpak van je problemen, een andere kijk op een bepaalde situatie, en je eigen gevoelens en gedachten onder de loep te nemen, kan je wel een gelukkiger mens worden.

Leave A Comment