Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

de fietsbanden kerstboom is een leuk dingetje om onder de boom of gezellig in je huiskamer te zetten. kom 9 of 16 december langs en maak zo’n prachtige boom. beide datums zijn van 13:00 tot 16:00. en u kunt tussendoor gewoon binnenstappen want het is een inloop workshop! maar als u uzelf wilt verzekeren van een boompje, schrijf je dan in via onderstaande link:

https://chrisbudgetdesignshop.jimdo.com/workshop/

mijn naam is Chris, 14 jaar oud, en sinds een paar jaar gefascineerd door fietsbanden. zelf vind ik het erg zonde dat oude fietsbanden worden weggegooid na een lekke band. en daar heb ik de oplossing voor: ik geef ze een 2e leven. ik hergebruik ze en maak er mooie decoraties van voor in huis of tuin. en bij elke aankoop draagt u een steentje bij aan het milieu

onze materialen:

onder anderen gebruiken we veel fietsbanden. dat is heel milieu bewust, omdat we het weer hergebruiken. is het dan niet vies? natuurlijk niet! we maken de banden zorgvuldig schoon. we hebben ook sinds kort decoraties van hout. daar hergebruiken we afvalhout. wat er verder in onze producten zitten is piepschuim (als basis, dus dat zie je niet in de afwerking) en spelden (worden keurig afgewerkt ).

workshop:

sinds 2016 hebben we een deal gesloten met de sociale winkel. en omdat we daar de ruimte hebben om daar iets moois mee te doen, geven we er sinds kort ook workshops. de workshops zijn erg leuk om te maken, en is vaak nog niet eens zo gek duur. meestal ligt de prijs bij de producten die in de online webshop worden verkocht. als je het nog niet zeker weet, geeft niet! kom dan eens langs en kijk of je het ook wil maken, want meestal als je kijk heb je er een beter beeld bij. kijk hier voor alle aanwezige workshops binnenkort!

Leave A Comment