Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Magentazorg

 

Alle informatie over hulp bij het huishouden

Broek op Langedijk – Op donderdag 20 oktober van 14.00 uur tot 16.30 uur organiseert de afdeling hulp bij het huishouden van Actiezorg een inloopmiddag in de Sociale Winkel van de Broekerveiling. De coördinator en planners zijn dan aanwezig en maken graag kennis met u. Zij kunnen u alles vertellen over dienstverlening van Actiezorg; hulp bij het huishouden, thuiszorg, ambulante begeleiding en dagbesteding. Graag informeren zij u over de werkwijze, kosten en brengen de Dienstenvoucher onder uw aandacht. Ook werkzoekenden zijn van harte welkom om te praten over werken bij Actiezorg.

Coördinator Hulp bij het Huishouden Hermien Brinkman: ‘Voor veel mensen is de wekelijkse hulp bij het huishouden een welkom moment in de week. Onze hulpen hebben naast het verzorgen van het huishouden ook een signalerende functie voor als er iets niet goed gaat. Dit is prettig voor zowel cliënten als familieleden.’

Dienstenvoucher Bent u mantelzorger, ouder dan 75 jaar of heeft u een indicatie voor hulp bij het huishouden? En kunt u wel wat extra ondersteuning gebruiken bij het huishouden? Dan kunt u gebruik maken van de voordelige dienstenvouchers van de gemeente. U kunt maximaal 2 uur per week huishoudelijke hulp inkopen voor € 7,50 per uur. Actiezorg heeft hier al veel ervaring mee en vertelt u hier graag meer over op 20 oktober. Mocht u meer willen weten maar niet kunnen komen, neem dan telefonisch contact op met Actiezorg op 072-575 3130.

Sociale Winkel

Actiezorg participeert in de Sociale Winkel. Een winkel in het hart van het winkelcentrum waar maatschappelijk betrokken organisaties activiteiten in kunnen ontwikkelen. In ieder geval 1 keer per maand zijn wij hier te vinden. Kijk voor meer informatie over de winkel en alle activiteiten van deelnemers op www.socialewinkel.nl .

E

Geef een reactie

Go to Top