Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Steeds meer mensen starten als ZZP’er. Dat komt ook door de veranderende arbeidsmarkt en het feit dat het steeds vaker voorkomt dat bedrijven kiezen voor flexibele contracten. Ondernemen is hot en sexy. Is het ook iets voor jou?

Bij ondernemen komt veel kijken. Denk aan acquisitie, administratie, netwerken, onderhandelen, social media en je financiën. Soms zie je door de bomen het bos niet meer, of weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Of je bent al een tijdje bezig en je wilt je onderneming naar een hoger plan trekken, maar je weet niet hoe. Tijdens deze mini workshop vertelt Jacqueline Boots van Ondernemen Werkt! je meer over het ondernemerschap.

Boven is het fijn om inspiratie op te doen, je kennis bij te spijkeren en te kunnen sparren met mede-ondernemers. Herken je jezelf hierin? Dan is deze bijeenkomst iets voor jou.

Kom gerust op 6 september 2016 van 14.00 – 16.00 uur in de Sociale winkel.

 

Jacqueline Boots

Ondernemersadviseur en eigenaar van het bedrijf Ondernemersinspiratiepunt. Sinds 2009 is zij actief als ondernemersadviseur. Daarnaast heeft zij 10 jaar gewerkt als HR professional bij verschillende organisaties zowel profit als non-profit. Zij is no nonsense en adviseert recht door zee. Haar motto is: Onderneem iedere dag iets nieuws! Moet je een kijken wat er gebeurd.

Mail: jacquelineboots@ondernemenwerkt.nl
Tel: 06-26050412
http://www.ondernemenwerkt.nl/

 

Geef een reactie

Go to Top