Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op 13 oktober wordt om 14.00 uur het boek Verhalen uit het hart gepresenteerd in de Sociale Winkel. Dit boek is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van St. Lief Langedijk. Tijdens deze bijeenkomst zal burgemeester Kompier het eerste exemplaar uitreiken aan de zwever van Langedijk Arno en aan de andere geinterviewden. Het belooft een feestelijke bijeenkomst te worden!

De mensen die hun verhaal vertellen, stellen zich kwetsbaar op. Zij laten niet alleen hun mooie facebook zien, maar juist de bijzondere situaties waar ze door heen zijn gegaan, hun levenslessen. Deze Helden zijn voorbeelden van hoop, geloof, onverzettelijkheid, vindingrijkheid, humor en menselijkheid.

Iedere eerste woensdag van de maand wordt een verhaal van een hoofdpersoon verteld en met foto’s en film op een groot digibord geïllustreerd. De gast in de hoofdrol geeft de favoriete muziekkeuze aan. Dit kan door een echte muzikant live worden verzorgd, in karaoke vorm of met behulp van internet en media apparatuur ten gehore worden gebracht. Zo’n middag is een feestje. Wilt u ook uw verhaal vertellen? Laat het weten!

Geef een reactie

Go to Top