Laden Evenementen

Op 10 januari is het Repair Café in de Sociale Winkel. De middag in het Behouden Huis is op 24 januari.  Beide dagen van 1400 tot 1600 uur. Defecte verlichting? Laat ons er eens naar kijken! Gratis advies.

Het Repair Café richt zich op een breed publiek. Jong, oud, arm of rijk, bij ons staat voor iedereen de deur open. Met nadruk ook voor mensen die ons willen helpen. Heeft u spullen die aan een kleine reparatie toe zijn, of wilt u zelf uw reparatiekennis opschroeven, kom dan langs.  Alles met een stekker is welkom! (denk aan bijv. mixers, stofzuigers, koffiezetapparaten, cd-dvd-of platenspelers)

Weg gooien is zonde!

Ervaren reparateurs zullen de reparatie samen met u verrichten, zodat u een soortgelijke reparatie (in het vervolg) zelf zult kunnen uitvoeren. Het op peil brengen van de grotendeels vergeten reparatiekennis is namelijk ook een doel ven het landelijke initiatief Repair Café.

Elke 2e en 4e woensdag is er repair café in Langedijk. De 2e week van de maand in de Sociale winkel in Winkelcentrum Broeker Veiling. De 4e woensdag van de maand in het Behouden Huis te Oudkarspel, beiden van 14:00 tot 16:00. In Oudkarspel is iemand beschikbaar voor eenvoudige kledingreparaties.

 repaircafe2.jpg repaircafe1.jpg

Geef een reactie

Go to Top