Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Even voorstellen:

Mijn naam is Jaap Boskamp, ik een gecertificeerd dienst maatschappelijk werker en een gekwalificeerd Mediator. Ik heb mijn werkervaring opgedaan in Zuid-Afrika, Ierland en Nederland. Mijn expertise ligt bij de wet- en regelgeving van Persoonsgebonden budgetten binnen de Zorgverzekeringswet (ZVW), de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en de Wet Landurige Zorg (WLZ).

Geconfronteerd worden met een naaste of een geliefde die een zorgvraag krijgt, als gevolg van ziekte, ouderdom, een handicap of een psychische stoornis is verschrikkelijk, overweldigend en niets is meer hetzelfde.

Waar moet u beginnen?

De wetgeving en de regels op het gebied van persoonsgebonden budgetten en zorg veranderen continu.

Vragen als; Hoe vraagt u de zorg of een persoonsgebonden budget aan? Wat betekent dit vanuit een financieel perspectief voor u? U wilt het liefst thuis blijven wonen ook als u zorg nodig heeft, maar kan deze zorg thuis gegeven worden? En het meest belangrijke, hoe vindt u de juiste zorgverlener?

Als u vragen heeft over Zorg en of Persoonsgebonden budgetten, nodig ik u uit om vrijblijvend langs te komen tijdens het spreekuur. Zodat ik u kan adviseren in uw vraag.

Geef een reactie

Go to Top