Voorjaarsschoonmaak, de bezem door het huis? Printer, videorecorder, CD-speler, mobiel of PC weigert dienst? Alles met en zonder stekker proberen we te repareren. Materiaal moet betaald worden (of zelf gekocht), een kleine donatie vanwege de kosten voor de zaal huur is gewenst
IMG_3769
De 2e woensdag van de maand, 11 mei, zijn we te vinden in de nieuwe sociale winkel in winkelcentrum Broekerveiling. De tijden zijn woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. We proberen kostenneutraal te werken. Dus bij reparatie graag wat in de onkostenpot gooien! U mag ook gewoon langs komen voor de gezelligheid!
Kapotte spullen
Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Je kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen. Lees hier de huisregels die in het Repair Café worden gehanteerd.