Gistermiddag was om 16.00 uur de bijeenkomst van veel verschillende partners in het winkelcentrum Broekerveiling. Waar Klaas een presentatie hield hoe de sociale winkel er uit zou kunnen gaan zien.
Diverse onderwerpen kwamen ter sprake, waar veel goede aanvullingen op kwamen. Een creatieve storm!
Ik zal jullie zeggen het wordt hard werken om de boel op tijd te kunnen laten starten.
Veel mensen van organisaties, als vrijwilliger en leerling of docent van het Horizon College waren aanwezig met goede plannen. Na de presentaties werden we in werkgroepen verdeeld en konden we naar de inrichting en het interieur kijken en naar de PR en communicatie. En naar het boodschappenlijstje wat er mogelijk allemaal aangeschaft moet worden.
Vervolgens hebben wij met elkaar afgestemd wie op welk dagdeel aanwezig kan zijn. De tijd ging snel en voor we er erg in hadden was het 18 uur.
Na nog enkele belangrijke opmerkingen, van elkaar afscheid genomen . Er liggen kansen,laten we ze oppakken en op 20 April starten met de Sociale Winkel. Niet alleen voor maatschappelijke organisaties, maar ook voor de ondernemersvereniging die af en toe eens de ruimte wil gebruiken om te vergaderen en ook inwoners uit Langedijk kunnen hier terecht om een workshop of demonstratie te verzorgen.